JOINT MEETINGS
20th Session of the East Central and South - East Europe Division (ECSEED)
Working Group on Toponymic Data Files and Gazetteers (WG TDFG)
EuroGeoGraphics - EuroGeoNames workshop (EGN)

9 – 11 February 2011
Zagreb, Croatia

Program


20th ECSEE Division Session - 1st Day
9th February 2011

Date: Wednesday, 9th February 2011
Venue: Hotel International, Zagreb, Croatia
Chairman: Željko Hećimović, ECSEE Division Chairman

1st part - Opening of the 20th ECSEE Division Session

10:00 – 10:30 (30 min) Opening of the session

10.30 – 11.00 (30 min) COFFEE BREAK

2nd part - National standardization and Toponymic guidelines

11:00 – 12:30 (90 min)

12:30 – 13:30 (60 min) LUNCH BREAK

3rd part - Geographical names as culture, heritage and identity and Toponymic data files and gazetteers

13:30 – 15:30 (120 min)

15:30 – 16:00 (30 min) COFFEE BREAK

4th part - Terminology, Writing, Pronunciation, Country names, Exonymes, Features beyond a single sovereignty, Websites, Co-operation and Education

16:00 – 18:00 (120 min)

18:00 END OF THE FIRST DAY OF THE 20th ECSEE DIVISION SESSION

19:00 WELCOME PARTY, HOTEL INTERNATIONAL


20th ECSEE Division Session - 2nd Day
10th February 2011

Date: Thursday, 10th February 2011
Venue: Hotel International, Zagreb, Croatia
Chairman: Željko Hećimović, ECSEE Division Chairman

5th part - Databases, Indigenous and minority group names, Cultural Heritage, Resolutions, 26th UNGEGN Session and Other

9:00 – 10:30 (90 min)

10:30 – 11:00 (30 min) COFFEE BREAK

6th part - Adoption of the 20th ECSEED Session Report

11:00 - 12:00 (60 min)

12:00 CLOSE OF THE 20th ECSEE DIVISION SESSION

12:00 – 13:00 (60 min) LUNCH BREAK


UNGEGN WG TDFG meeting
10th February 2011

Date: Thursday, 10th February 2011
Venue: Hotel International, Zagreb, Croatia
Chairman: Pier-Giorgio Zaccheddu, Convenor of the WG TDFG

13:00 – 13:05 (5 min)

13:05 - 13:35 (30 min)

13:35 - 15:00 (85 min)

15:00 – 15:30 (30 min) COFFEE BREAK

15:30 - 16:00 (30 min)

16:00 - 17:00 (60 min)

17:00 - 17:30 (30 min)

17:30 - 17:35 (5 min)

17:35 - 18:00 (25 min)

19:00 CITY TOUR AND DINNER , RESTAURANT

EuroGeoGraphics - EuroGeoNames workshop
11th February 2011

Date: Friday, 11th February 2011
Venue: Hotel International, Zagreb, Croatia
Chairman: David Overton, EuroGeoGraphics - EuroGeoNames

1st part - Implementing EuroGeoNames
9:00 - 14:30 (330 min)

09:00 - 09:40 (40 min)

09:40 – 10:15 (35 min)

10:15 – 10:45 (30 min) COFFEE BREAK

10:45 – 11:15 (30 min)

11:15 – 11:45 (30 min)

11:45 – 12:30 (45 min)

12:30 – 13:00 (30 min)

13:00 – 14:30 (90 min)LUNCH BREAK

2nd part - A services future; EGN and the future European Location Framework
14:30 - 15:30 (60 min)

14:30 – 15:00 (30 min)

15:00 – 15:30 (30 min)

15:30 – 16:00 (30 min) COFFEE BREAK

3rd Part (optional) - Guidance for implementing EuroGeoNames
- Time for the partners to get a closer view of the infrastructure -
16:00 - 17:00 (60 min)

16:00 – 17:00 (60 min)